Bokblogger.no – en uke på nett.

Hvordan syntes du det ser ut så langt?
Har dere innspill, forslag til endringer eller spørsmål om Bokblogger.no så gi oss gjerne en tilbakemelding, enten i kommentarfeltet eller pr. e-post. Vi er takknemlig for alle tilbakemeldinger, store som små.

Allerede har 67 blogger blitt lagt til hos Bokblogger.no og flere nye kommer til daglig. Vi legger inn bloggene fortløpende.

Har du ikke lagt til din bokblogg enda?
Da kan du tips oss om din blogg, eller kanskje du har en favoritt du ikke finner på listen, via dette skjemaet. 

Kommentarer
4 Responses til “Bokblogger.no – en uke på nett.”
 1. Elisabeth sier:

  Synes det ser veldig bra ut så langt! Det eneste jeg kan komme på at jeg ønsker meg akkurat nå er at det i bloggfeeden på forsida hadde stått navnet på bloggen innlegget er hentet fra også. Særlig når det er boktemaer og mange av innledningene er veldig like hadde det vært fint å ha en indikasjon på hvem som har skrevet hva, og dermed også på hva jeg har og ikke har lest.

  • Mari Høe sier:

   Tusen takk for tilbakemelding, Elisabeth. Nå er funksjonen med navn på bloggen på plass 🙂 Takk til Gamkinn Media som har ordnet det i ekspressfart.

   • Elisabeth sier:

    Ja, ekspressfart er rette ordet! Var innom sida kanskje en halvtime etter at jeg postet kommentaren, og da var det allerede på plass. Ble nesten litt usikker på meg selv om at det hadde vært der hele tiden, at jeg hadde greid å overse det 😉

    Når jeg først er i gang, har jeg ett forslag til:
    Når du nå klikker på et innlegg, går du inn på bloggen det er lagt ut på. Hva med å la dette åpne seg i et eget vindu?
    Det blir gjerne til at jeg leser flere innlegg enn det ene det er linket til i bloggen jeg havner inn på, og da er det litt tungvint å måtte gå tilbake med «back» mange runder eller å skrive inn url-adressen for å komme tilbake til bokblogger.no

Leave A Comment