Bokbloggerne og bokelskernes
julegavetips

Harde pakker under treet kan by på mange gode timer med gode opplevelser for mottakeren. Det gjelder å finne rett bok til rett person.

Christmas Tree.
Bilde: © Flickr/Mark Quintanilla, bildet tilgjengelig via CC

De aller fleste av oss har sikkert tenkt tanken og noen er kanskje godt i gang allerede, jeg snakker selvsagt om handling av julegaver. Julen nærmer seg med stormskritt enten vi er klare for det eller ei. Det er mange der ute som syntes det er hyggelig å gi bøker i presang, men som kanskje lurer litt på hvilken bok som kan passe mottakeren. Nå er tiden inne for at bokbloggerne og andre bokelskere bidrar med sine beste julegavetips for julen 2012.

Til deg som lurer på hvilken bok du skal gi bort i år, hold øye med kommentarfeltet under denne bloggposten og linkesamlingen som kommer nederst i blogginnlegget.

 

Trenger du inspirasjon?

 • Hvilken bok ville du gitt til den som elsker å bruke tiden sin ute i naturen?
 • Til niåringen som elsker Justin Bieber?
 • Til bestemor som er glad i å strikke?
 • Til den som elsker å tilbringe noen timer i en helt annen verden?
 • Til den som er glad i en god biografi?
 • Til han eller henne som er glad i lyrikk?
 • Til romantikeren?
 • Til krimelskeren?

Kanskje er det tilogmed en bok du mener absolutt ikke fortjener å bli pakket inn?

Mulighetene til kreative innlegg fra bokbloggerne(andre bloggere er selvsagt også velkomne til å delta med bidrag her!) er endeløse, her er det kun vår egen fantasi som setter grenser. Blogger du så skriv gjerne et innlegg med julegavetips på bloggen din, så tar du turen innom Bokblogger.no og legger igjen linken til ditt innlegg i linkefunksjonen du finner i bunnen av dette innlegget(bare trykk add link). Har du allerede skrevet et innlegg eller kanskje du er godt fornøyd med en bokomtale du skrev tidligere i år og kun vil anbefale den ene boken? Ja, da legger du inn linken til det aktuelle innlegget istedenfor. Linkefunksjonen er forresten åpen helt frem til julaften, det finnes alltid de som har glemt den ene julegaven når den store dagen er her.

Til alle dere som ikke har blogger selv: Dere er hjertelig velkomne til å legge igjen deres forslag i kommentarfeltet her på bloggen.Kommentarer
7 Responses til “Bokbloggerne og bokelskernes
julegavetips”
 1. Lena sier:

  Tips til ungdommen som aldri finner tid til å lese, som ikke liker å lese, som elsker å lese, som må lese: «Hver dag» av David Levithan, http://lesmye.blogspot.no/2012/11/hver-dag.html

 2. Janicke sier:

  Ingen tvil om hva jeg skal gi til alle mine i år: Raushetens tid av Kathrine Aspaas. Den er knallbra!

 3. Anette sier:

  Jeg som forlagssjef for Panthera vil nok tipse om Pantherabøkene;) Kjenner man noen i alderen 18-25 år, så bør man se hva Panthera har å by på. Vi har både sci-fy, fantasy, krim og en thriller. Mye spennende å velge mellom:)
  Akkurat nå vil jeg nok tipse mest om den nyeste boken vår, Brente barn skyr ilden, trhilleren vår;)

 4. Artemisia sier:

  Julebrevpikene av Karin Bjørset Persen er en morsom bok jeg tror kan være et godt tips til mor, søster, venninne, tante og datter.

  http://artemisiasverden.blogspot.no/2012/11/humorkrydder-i-mrketiden-julebrevpikene.html#more

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. Bloggtoppen sier:

  Bokbloggerne og bokelskernes julegavetips : Norske bokblogger…

  De aller fleste av oss har sikkert tenkt tanken og noen er kanskje godt i gang allerede, jeg snakker selvsagt om handling av julegaver. Julen nærmer seg med stormskritt enten vi er klare for det elle……Leave A Comment