Gjesteblogg: Blogghopp – sommerlektyre

Hei alle! Jeg har vært så heldig å få gjesteblogge her så kanskje enda flere vil dele hvilke bøker dere har planer om å lese i sommer. Her er innlegget jeg skrev på bloggen min – håper du også har lyst til å bli med på blogghopp:

Det er juni, og sommeren er her! Så deilig! Selv om temperaturene kanskje kunne ha vært høyere her på Østlandet så er det herlig med lange lyse dager. Og bare det at det er lyst når man reiser på jobb om morgenen hjelper godt på! Som seg hør og bør, har jeg noen planer for bøker jeg vil lese i løpet av sommeren. Foreløpige planlagte bøker er disse, med forbehold om endring må man vel si:

uten navnJeg går og tripper og venter spent på Jo Nesbøs nyeste bok om Harry Hole. Selv om jeg har planer om å lese den sakte og kose meg ordentlig med den, regner jeg med å nilese boka i et jafs. Gleder meg!

vattenanglar-kallentoft_mons-19023740-frntMons Kallentofts bok «Vattenänglar» har kommet ut for lenge siden, men jeg har ikke lest den. Bestilt på svensk på nettet til mikroprisen 40 kroner. Jeg har lest alle de andre bøkene Kallentoft har skrevet om Malin Fors, så da må jeg få med meg denne og.

tvekJeg liker godt islandske Arnaldur Indridasons krimbøker. Klart jeg må lese denne også! Selv om min favorittantihelt Erlendur Sveinsson visstnok ikke er med i denne boka.

kingmDet er lenge siden jeg har lest noe av Philippa Gregory nå. Hun skriver historiske romaner fra Tudortidens England, og også fra tiden før det. Denne skal jeg ha med meg.

Sånn, det var mine bokplaner for sommeren! Om du vil være med på blogghopp og fortelle hvilke bøker du skal lese i sommer, så klikk her og velg den koden som passer din type blogg. Deretter limer du koden inn nederst i bloggposten din. En oversikt med linker og boktips fra forskjellige bloggere, vil dermed også dukke opp på din blogg. Listen vil oppdateres automatisk hver gang en ny blogger legger inn en link.

Leave A Comment