Siste nytt fra Bokblogger.no

Kort oppsummert har Bokblogger.no fått ny header, eget bloggmerke og er nå knyttet til både Facebook og Twitter. Les innlegget for å finne ut av hva dette betyr for deg som bokblogger.

Et bloggmerke høres kanskje fint ut, men hva kan det brukes til?
Bokblogger.no ønsker selvsagt å ha alle norske bokbloggere der ute tilknyttet siden, på samme tid ønsker vi å vise potensielt nye blogglesere mangfoldet av norske bokbloggere. Jo flere lesere som titter innom Bokblogger.no, desto flere lesere har muligheten til å oppdage kanskje akkurat din blogg. Derfor trenger vi din hjelp til å spre nyhetene om at siden eksisterer. Det er der bloggmerket kommer inn, du kan fortelle dine blogglesere om Bokblogger.no ved å legge inn vårt bloggmerke på din blogg. Slik som det for eksempel har blitt gjort hos Flukten fra virkeligheten, klikk her for å se hvordan det ser ut.

Vi håper at bloggere som er tilknyttet siden vil vise frem det flotte bloggmerket på sin bokblogg.

Kopier koden nedenunder for å legge til den søte Bokblogger.no ugla på din blogg:

<a href=»http://www.bokblogger.no/» target=»_blank»>
<img src=»http://www.bokblogger.no/wp-content/uploads/2012/07/bokbloggerno_linkback.png«></a>
Hva syntes du om bloggmerket?
Twitter og Facebook
Bokblogger.no er nå satt opp slik at bloggposter ikke bare legges ut på Bokblogger.no, innleggene deles nå også automatisk ut på Bokblogger.nos Facebook-side og i vår Twitter-feed.Har du andre innspill til Bokblogger.no så legg gjerne igjen en kommentar eller send oss en e-post.
Kommentarer
10 Responses til “Siste nytt fra Bokblogger.no”
 1. Eva sier:

  Flott logo. Koden fungerte fint på bloggen min og.

 2. Mari Høe sier:

  Tusen takk for det, Eva 🙂

 3. Hei. Jeg prøver å legge det flotte bloggmerket inn på bloggen min, men får det ikke til med koden….

  • Mari Høe sier:

   Hei Mette,

   Se etter at det ikke er noen mellomrom i koden, avogtil sniker det seg inn et mellomrom et eller annet sted og da virker den ikke. Går det fortsatt ikke så bare spør igjen 🙂

 4. Marit sier:

  Jeg får ikke til å legge inn merket i bloggen min. Hva gjør jeg galt, tro?

 5. Vibeke sier:

  Sannsynligvis eit dumt spørsmål, men KORLEIS får eg limt inn koden? Kor går eg på sida mi liksom…? (wordpressblogg) Ganske grønn på dette enda…;)

  • Mari Høe sier:

   Hei Vibeke,

   Gå inn på kontrollpanelet ditt og i menyen til venstre finner du et alternativ som heter Utseende. Holder du musepekeren over der kommer det frem en meny, nr. to på listen er Widgeter. Klikk på den. På siden du nå kommer til går du helt nederst, til høyre vil du se at det står tekst. Dra boksen med tekst over til ønsket plasserin(f.eks. Right sidebar) på bloggen og slipp. Så limer du inn koden du finner på Bokblogger.no der.

   Lykke til 🙂

   • Vibeke sier:

    Tusen takk for hjelpen, Mari! Det funka ikkje heilt i tekstboksen (linken virka, men bildet viste ikkje), men eg fann ein bildeboks lenger oppe som eg fekk til å funke etter litt plunder… Litt stolt av meg sjølv når eg til slutt fekk det til;)

Leave A Comment